Op zoek naar pianoles groningen?

pianoles groningen
 
Marktplaats.nl Pianoles Groningen Muziekles en Zangles.
Ik heb al jaren ervaring met het geven van pianolessen. Ik geef pianoles aan mensen van alle leeftijden, voor alle niveaus en in verschillende stijlen. pianoles, jazz, klassiek, pop. Beoordeling van klanten: 11x 0x. Pianoles in Groningen. Geplaatst door Annemarie op 07 dec.
Piano leren spelen? Volg pianoles! VRIJDAG Groningen.
Pianoles in Groningen. Wil je leren pianospelen dan ben je bij VRIJDAG voorheen de Stedelijke Muziekschool Groningen aan het goede adres voor pianoles. Docenten Joelle Doll, Han Hesselink, Diederik Idema en Pieter Pilon geven hier les. Zij zijn ervaren en enorm enthousiast.
Dana van Nimwegen, Pianiste Pianodocente.
Dana van Nimwegen, http//www.danavannimwegen.nl, pianist, pianiste, piano, pianoles, pianoles groningen, groningen, pianodocente, ZMK, Zeister Mannenkoor, http//www.zeistermannenkoor.nl, yoga, www.geheelnatuurlijk.nl. Pianoles voor kinderen. Ik geef pianoles aan kinderen vanaf 5 jaar. Jonger is mogelijk, maar afhankelijk van de motorische ontwikkeling van het kind.
Hille Topper Pianoles, leer piano spelen in Groningen en omstreken. Bel 050-5490422 voor informatie.
PIANOLES IN HARTJE STAD GRONINGEN MICHELLE.
PIANOLES IN HARTJE STAD GRONINGEN. Wil je doeltreffend goed en mooi leren pianospelen in de stijl waar je van houdt? Dan heb je een professionele benadering nodig die gericht is op jou als individu. Welkom in Michelles Piano Lab. Michelle is een ervaren pianodocent/uitvoerend musicus die staat voor haar vak.
Pianoles Groningen pianolessen in het centrum gratis proefles!
Ik ben een jonge pianist en treed regelmatig op, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik heb gestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen en het Rytmisk Musikkonservatorium in Kopenhagen en geef nu pianoles in een eigen praktijk in Groningen.
Denny Pianoles Groningen.
Piano academie Ineke Venhuizen.
Pianoles van Ineke Venhuizen. Wil je zelf ervaren hoe leuk het is om muziek te maken alleen of samen? Je favoriete stuk leren spelen, of dit nu een swingend popnummer is of een klassiek stuk of zelf iets. De piano is daarvoor het ideale instrument. Je kunt al heel snel liedjes spelen, jezelf en anderen begeleiden en samenspelen 4 handig of in een band. Mijn lessen zijn dan ook een mix van professionaliteit, persoonlijke aanpak en plezier, gecombineerd met een vleugje improvisatie, techniek en theoretische kennis. Het plezier in het spelen en leren staat natuurlijk voorop. In mijn lessen gebruik ik verschillende muziekstijlen en is er bovendien veel aandacht voor samenspel. Ik heb mijn lespraktijk in Groningen maar geef daarnaast ook aan huis les.

Contacteer ons