Resultaten voor pianoles

pianoles
 
Pianoles Piano Culemborg.
Neem contact op. Sandra Mol geeft elke werkdag pianoles aan zowel kinderen als volwassenen in haar studio De Walnoot, tussen 14.30 en 20.30 uur, en op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Meer informatie vindt u op: www.pianoles.org. Bij Elmar van Loon kunt u op woensdag of donderdagavond vanaf 19.00 uur terecht voor pianoles.
Piano De Muzen.
Wist je dat je nooit te oud of te jong bent voor pianoles? Muziekschool de Muzen heeft een speciale kleutercursus piano en een cursus voor volwassenen die altijd al eens piano hadden willen leren spelen, maar natuurlijk hebben wij ook gewone pianolessen.
Pianoles van ervaren docenten Kielzog.
Op pianoles bij Kielzog in Hoogezand-Sappemeer leer je de vaardigheden waarmee je in elke stijl uit de voeten kunt. Pianoles zoals het wij het aanbieden geeft je het spelplezier waardoor je altijd meer wilt leren. Wij geloven dat plezier en de wil om te oefenen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Wil jij piano leren spelen van Cor Bakker?
Bekijk de video en schrijf je in voor de gratis proefles. Ja stuur mij de GRATIS proefles! Oefen thuis in je eigen tempo, wanneer jij maar wilt! Efficiënter en goedkoper dan losse pianolessen. Pianoles van Cor, één van de allerbesten van Nederland!
Pianoles Amersfoort en Vathorst Muziekschool Amersfoort.
Pianoles Amersfoort en Vathorst. Pianoles Amersfoort en Vathorst. Pianoles Amersfoort en Vathorst Ruud Boelens 2017-09-30T0847250000.: Onze Pianodocenten geven pianoles in Amersfoort, Vathorst en Bunschoten-Spakenburg. We hebben docenten die werken vanuit de klassieke methode, maar ook docenten met specialisatie op pop, rock jazz.
Pianoles Emile van Leenen Pianos.
Donderdag 10.00 tot 18.00 uur. Vrijdag 10.00 tot 18.00 uur. Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur. Maak een afspraak. Ook buiten openingstijden bent u op afspraak welkom. Maak een afspraak. Piano laten stemmen. Wilhelm Steinberg piano. Piano laten stemmen. Piano laten stemmen.
PIANOLESONLINE.COM.
De opzegtermijn is een maand voor een maandabonnement en een jaar voor een jaarabonnement. Kan ik deze lessen combineren met offline pianoles? Er zijn veel cursisten die dat doen. Traditionele pianoles volg je meestal maar 1x per week. Online pianoles is altijd toegankelijk.
pianoles en keyboardles individueel of groepsgewijs, in Zwolle.
Dan is een strippenkaart misschien iets voor jou. De genoemde tarieven worden wettelijk verhoogd met 21% BTW als je 21 jaar of ouder bent. Voor de kosten van pianoles of keyboardles klik je hier. Pianoles of keyboardles van héle goede docenten.

Contacteer ons